Zeker van een Baan - Centrum Transport en Logistiek

Logistieke Tafel Midden-Nederland organiseert ronde tafel sessie voor locale transport en logistieke ondernemingen

De Logistieke Tafel Midden-Nederland is een initiatief van vereniging Centrum voor Transport & Logistiek (CTL) Noord-Veluwe. CTL heeft tot doel de instroom van kandidaten uit de regio naar de Transport & Logistiek bedrijven en opleidingen te vergroten en de identiteit en het imago van de branche binnen de regio te promoten.

Twee keer per jaar nodigt CTL werkgevers uit de Transport & Logistiek sector in de regio Midden-Nederland uit om kennis en ervaringen uit te wisselen omtrent relevante zaken die spelen binnen de branche. 
U hoeft geen lid te zijn van de vereniging om deel te nemen aan de Logistieke Tafel. NE Distriservice, Ploeger Logistics, Van de Brug Int. Tanktransport, St. Van den Brink Transport, Kattenberg Verhuizingen, Van Buuren en Landstede heten u van harte welkom!

Het thema op 27 september is fijnmazige distributie.
Worden uw klanten steeds veeleisender? Dat komt omdat hun klanten ook steeds veeleisender worden.
De consument kiest meer voor online aankopen. Dit vereist een andere tak van sport m.b.t. de distributie voor de afzender. Snelheid en nauwkeurigheid worden nog belangrijker. En een (on)tevreden klant heeft via social media voor zijn mening een nationaal publiek. Wat betekent dit voor de branche?

Programma
15.30 uur  Kennis maken
16.00 uur  Welkom door gastheer NE Distriservice
16.15 uur  Centrum voor Transport & Logistiek; ‘gezamenlijk rammelen aan de emmer’
16.30 uur  Marcel Stoel, Director Customer Service van DHL Parcel Benelux vertelt alles over fijnmazige distributie van online aankopen door consumenten
17.15 uur  Netwerkborrel

Aanmeld formulier:

heb je interesse? kom in contact!

Samen optrekken voor goed personeel in de transport & logistiek

Het Centrum voor Transport & Logistiek (CTL) is een vereniging van bedrijven uit de Noord-Veluwe. De vereniging heeft tot doel de instroom van kandidaten uit de regio naar de Transport & Logistiek bedrijven en opleidingen te vergroten en de identiteit en imago van de branche te promoten.

Oprichting Vereniging CTL
Met CTL pakt het bedrijfsleven en het onderwijs de personeelsproblematiek bij onder andere vrachtwagenchauffeurs, warehouse personeel en medewerkers planning actief aan.
Er is een grote behoefte aan goed en vakkundig opgeleide werknemers in de Transport & Logistiek branche. Werknemers uit de regio Noord-Veluwe staan bekend om hun arbeidsethos, betrouwbaarheid en kwalitatief hoge dienstverlening.

‘We lopen als bedrijven in de T&L branche tegen hetzelfde aan. Er is een tekort aan goed opgeleide mensen. Het wordt tijd dat we samen aan een oplossing werken,’ zeg Adwin Ploeger van Ploeger Transport, tevens voorzitter van de vereniging CTL. St. van den Brink Transport is aangesloten als secretaris. Robert van den Brink: ‘We trekken samen op voor wat betreft de werving en selectie en werken samen met opleiders Van Buuren en Landstede. Het gaat ons om de jongens en meisje uit de regio. Nu al halen we de meeste werknemers uit de familie en kennisenkring van medewerkers, maar dat is niet voldoende. Er liggen meer kansen, zeker door intensief met het onderwijs te gaan samenwerken’.

Logistieke Tafel Midden-Nederland
Opgebouwde kennis en ervaring wordt gedeeld via de Logistieke Tafel Midden-Nederland. ‘Daar nodigen we alle bedrijven uit de branche voor uit, of je nu wel of geen lid bent van de vereniging CTL. Delen is belangrijk, houd de agenda in de gaten. Want wanneer het goed gaat met de regio, gaat het goed met ons allemaal’.

Samen optrekken? Kom in contact!
  • CTL geeft baangarantie bij toonaangevende (familie)bedrijven,
  • verhoogt de instroom van goed opgeleid personeel uit de regio Noord-Veluwe
  • trekt samen op in de werving van geschikte kandidaten
  • biedt doorgroeimogelijkheden en opleidingen
  • richt het regionaal netwerk T&L in
  • bevordert imago T&L branche in de regio
  • deelt kennis via Logistieke Tafel Midden-Nederland
ne

NE Distriservice

'Samen optrekken en van elkaar leren, dat is CTL!'

De toppers van Zeker van een Baan! Met wie werken wij al samen?